Omgeving

Onze accommodatie is gelegen op de driesprong van de Belgische provincies Luxemburg, Namen en Luik. Een ideaal uitgangspunt om al het moois van deze drie provincies te ontdekken. Beroemde stadjes zoals Durbuy, Hotton en Marche-en-Famenne liggen op slechts 15 minuten rijden, terwijl La-Roche-en-Ardenne binnen 20 minuten bereikbaar is. In de prachtige Ourthe-vallei is er een overvloed aan typische Ardennen-activiteiten te beoefenen. Wandelen, mountainbiken, kajakken, kerstmarkten, midgetgolfen, golfen, grotten verkennen, festivals, paardrijden en fietstochten maken de vele RAVeL-routes.

De l'Ourthe staat bekend om haar bochtige en kronkelende loop. De rivier meandert door het heuvelachtige landschap van de Ardennen, waardoor het een schilderachtige route vormt. Het water van de l'Ourthe is over het algemeen helder en zuiver. Het ontspringt uit natuurlijke bronnen in de Ardennen en stroomt langs beboste oevers, waardoor het een aantrekkelijke omgeving is voor zowel natuurliefhebbers als avonturiers.

Langs de oevers van de l'Ourthe vind je een overvloed aan natuurlijke schoonheid, waaronder bossen, weiden en rotspartijen. Het gebied biedt een divers ecosysteem en is de thuisbasis van verschillende planten- en diersoorten.

Wandel en fietsroutes

Bossen

Vergezichten

Kajakken

Outdoor adventure

Toeristeninformatie

Restaurants

Boetiekjes

Oude schatten

Markten

Strandjes

Zwemmen